Siste nytt

NYHET: HARLEY-DAVIDSON® CVO™ PRO STREET BREAKOUT®.

28 januar 2016

NYHET: HARLEY-DAVIDSON® CVO™ PRO STREET BREAKOUT®.

Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations (CVO)™ omskriver hva custom-stil kan være, med lanseringen av 2016 CVO™ Pro Street Breakout®. Dette er en mod­ell som kommer i begrenset antall og som introduserer en ny, mørkere stil med innovative detaljer og strukturer. CVO Pro Street er sterkt inspirert av dragracing-kulturen og kombinerer høyintensitets-ytelse med et langt, muskulært utseende som i en ekte amerikansk street-stil.

Harley-Davidson CVO-motorsykler spesialtilpasses med førsteklasses deler samt eksklusiv lakk og overflatefinish, kombinert med flere deler fra Harley-Davidson Genuine Motor Accessories. CVO-programmet brukes ofte til å introdusere nye custom-elementer og -teknikker, og den mørke stilretningen til CVO Pro Street Breakout gir Harley-Davidsons designteam en mulighet til å bruke flere nye finisher.

«Pro Street Breakout representerer en ny dimensjon av CVO-motorsykler», sier Brad Richards, Harley-Davidsons Styling Director. «Pro Street Breakout henter inspirasjon fra gata og reflekterer vår egen skiftende smak. Den leveres fremdeles med det samme detaljnivået og stoltheten som CVO-kunden forventer, men når målet på en annen måte. Fargene er kanskje dempet, men de har likevel en utrolig dybde. Vi utvikler alternative finisher til blank krom – for eksempel børstede og anodiserte overflater og tonet klarlakk. Breakout passet svært bra til denne nye stilretningen.»

Én ny finish som introduseres på CVO Pro Street Breakout-modellen kalles Smoke Satin Chrome.

«Vi har jobbet hardt sammen med leverandørene våre for å utvikle nyansen og dybden i Smoke Satin Chrome, og vi er de første som bruker den i motorsykkelbransjen», sier Dais Nagao, Senior Stylist i Harley-Davidson. «Det er en finish som virkelig ser moderne og eksklusiv ut, men samtidig ganske så skummel. Vi har bevisst plassert Smoke Satin Chrome ved siden av en svart overflate, så det gir en lagdelt effekt. For eksempel er toppdekselet i høyblank svart, mens det nedre dekselet er i Smoke Satin Chrome. Den er på eksosdekslene ved siden av den svarte motoren og de svarte lyddemperne. Vi brukte også Smoke Satin Chrome på oljeledningene og -tilbehøret for å tilføre en uventet detalj.»

Scorched Chrome, en annen ny finish som debuterer på CVO Pro Street Breakout, er å finne på Aggressor custom-hjulene, samt at clutch- og registerdeksler har fått et nytt utseende. Metallplatenes finish er solid Starfire Black eller tofarget White Gold Pearl / Starfire Black, som begge har en enkel håndpåført grafisk stripe langs tanken og bakskjermen for å fremheve ytelsestemaet til CVO Pro Street Breakout.

Den samme ytelsen leveres av Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™, den kraftigste Harley-Davidson-produserte luftkjølte motoren. For å oppnå maksimal ytelse, er motoren utstyrt med svarte, korte eksospotter, Screamin’ Eagle® Heavy Breather Elite-inntak og en høyytelses Assist & Slip-clutch med hydraulisk aktivering. For at føreren skal få full uttelling av Screamin’ Eagle-kraften, er CVO Pro Street Breakout utstyrt med nye 43 mm opp-ned-gafler festet i en robust styrekrone med tre bolter, i tillegg til ekstra bremsekraft ved doble skivebremser foran med flytende skiver, justerbar bremsehendel foran samt standard ABS-system. Den stive fronten og forhjulet på 19 tommer gir økt smidighet, mens et enormt 240 mm bredt bakhjul effektivt overfører kraften til bakken.

Pro Street Breakout er i stor grad påvirket av dragracing. Fra det flate 3,17 cm styret i dragracing-stil til vindskjermen og den fargematchende frontspoileren. Det dype setet og det polstrede passasjersetet holder føreren på plass når Screamin’ Eagle-hestekreftene sender CVO Pro Street Breakout av sted. Andre stylingsfunksjoner inkluderer en trimmet forskjerm, mørklagt Airflow Collection-tilbehør på hånd- og fotkontroller, svarte custom-speil samt en lavprofilkonsoll med grå, flettede ventilasjonsledninger. Elektronisk cruisekontroll og H-D Smart Security System med en ny integrert, handsfree alarm- og låseinnretning er også standardutstyr på CVO Pro Street Breakout.

Tilbake til forrige side